4 apps die je als vrouw op je telefoon moet hebben

 4 apps die je als vrouw op je telefoon moet hebben

4 apps die je als vrouw op je telefoon moet hebben

Als vrouwen hebben we tegenwoordig een druk bestaan. De échte huisvrouwen zijn inmiddels van de baan. Ook als wij fulltime werken, doen wij veel in het huishouden. En dat wordt onbewust ook nog steeds van ons verwacht. Maar door bepaalde taken in het huishouden wat anders aan te pakken, kun je wat tijd besparen en meer ontspanning inbouwen. Delegeren aan je partner is natuurlijk ook altijd een goede optie! Hiervoor kun je een aantal handige apps gebruiken om je leven makkelijker en efficiënter te maken en meer ontspanning te creëren.

Shop, shop, till you drop

We kunnen er niet omheen; vrouwen houden van shoppen. Het is leuk om naar een grote shopping mall te gaan om je favoriete kleding te scoren, maar het kan ook dat je met lege handen thuiskomt. Dan heb je al je kostbare tijd verdaan en daar kun je niks meer aan doen. Door je favoriete ‘shop apps’ op je telefoon te zetten, bestel je gemakkelijk en snel online. Bij de meeste webwinkels krijg je gratis verzending en retourneren. Bestel al je favoriete items en binnen enkele dagen staat de bezorger al bij je op de stoep. En daar heb je weinig moeite voor hoeven doen. Wil je gaan voor duurzame en herbruikbare opties? Dan kun je bijvoorbeeld eens op Vinted kijken.

Picnic

Picnic is een nieuwe, opkomende online supermarkt die al jouw boodschappen aan huis bezorgd. Tijdens je pauze op werk plaats je al jouw boodschappen in het winkelwagentje en het wordt de volgende werkdag al geleverd. Je kan zelf een bezorgtijd kiezen die jou het beste uitkomt. Je bespaart veel tijd op het bezoek aan de supermarkt en bovendien hoef je niet met je zware boodschappen te sjouwen.

Netflix

Een vrouw met een druk bestaan, moet ook zorgen voor een beetje ontspanning. Netflix is niet alleen iets wat je kan kijken op televisies. Door de nieuwe episodes van jouw favoriete serie van tevoren te downloaden, kun je in de trein of tussen de bedrijven door even een moment van ontspanning inbouwen.

Clue

Clue is een app die inzicht geeft in je cyclus. Je cyclus kan bepalend zijn voor de momenten dat je productief én energiek bent. En dat is niet tijdens je menstruatie week. Door grip te krijgen op de verschillende fases – die vergelijkbaar zijn met de vier seizoenen – van je cyclus, kun je optimaal profiteren van jouw efficiëntie op werk en in het huishouden.

Crypto

Heb je iedere maand wat euro’s over? Dan kun je overwegen om te beleggen in crypto op Anycoindirect.

admin

Gerelateerd