Wat je moet weten over refurbished iPhones

 Wat je moet weten over refurbished iPhones

Een Apple product kopen is nogal een flinke uitgave. Apple producten hebben namelijk de eigenschap dat ze nogal duur kunnen zijn. Daartegenover staat natuurlijk wel dat ze van goede kwaliteit zijn waardoor de prijs voor sommige mensen het meer dan waard is. Maar het is ook mogelijk om een goed werkend Apple product te kopen voor minder geld. Dan kan je namelijk een refurbished Apple product kopen. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten over refurbished iPhones. Deze worden hier genoemd.

Wat is een refurbished iPhone?

Veel mensen geloven dat een refurbished iPhone hetzelfde is als een tweedehands iPhone. Dit is echter niet het geval. Een refurbished iPHone komt meer in de buurt van een nieuw toetstel dan een tweedehands iPhone. Een product refurbished maken betekent het reviseren, controleren en poetsen van dat product en de toestellen waar het uit bestaat. Het toestel wordt wel gebruikt maar door een iPhone reparatie Amsterdam winkel goed gecontroleerd en opgeknapt door professionals. Na deze opknapping is het toestel weer splinternieuw. Gaat je refurbished iPhone stuk? Dan kan je deze alsnog naar een iPhone reparatie Amsterdam centrum brengen.

Voordelen refurbished iPhone

Het grootste voordeel van een refurbished iPhone is natuurlijk de prijs. Een refurbished iPhone is een stuk goedkoper dan een gloednieuwe iPhone. Het verschil kan oplopen tot honderden euro’s. Een ander voordeel is dat het toestel goed gecontroleerd wordt op fouten en daardoor een dubbele check heeft. Een refurbished is ook veiliger dan een tweedehands iPhone. Aanbieders van refurbished iPhones zijn namelijk erkend. Bij een tweedehands iPhone weet je soms niet wat de verkoper met het toestel heeft gedaan en weet je niet of je misschien wordt opgelicht. Verder heb je op een refurbished iPhone 24 maanden garantie. Op een tweedehands iPhone heb je geen garantie. Een ander voordeel is dat een refurbished iPhone goed voor het milieu is. Je geeft een iPhone namelijk de kans op een tweede leven en er hoeft geen nieuwe iPhone geproduceerd te worden.

Nadelen refurbished iPhone

Een nadeel van een refurbished iPhone is dat je meestal niet de nieuwste iPhone refurbished kunt kopen. Meestal zijn alleen de oudere modellen refurbished verkrijgbaar. Onderdelen van de iPhone die niet naar behoren werken worden in een refurbished iPhone vervangen door gebruikte onderdelen als er geen nieuwe beschikbaar zijn. Verder is het mogelijk dat een refurbished gebruikssporen van de oude eigenaar kan bevatten.

Weeg voor jezelf de voor- en nadelen van een refurbished iPhone af en beslis of je wilt gaan voor een tweedehands, een refurbished of een nieuwe iPhone.

admin

Gerelateerd

Leave a Reply