De populairste browser games van dit moment

 De populairste browser games van dit moment

Er zijn miljoenen Nederlanders die dagelijks op zijn minst een uur gamen. Het gaat in totaal om een half miljard minuten per dag, wat ongekend is. De liefhebbers spelen vooral spelletjes op de speelcomputer en via een applicatie op de smartphone. Echter zijn de retro browser games ook bezig aan een flinke opmars. Er worden dagelijks nieuwe browserspelletjes uitgebracht, bekijk de leukste browsers games op iogames.nl. Wij hebben in dit artikel speciaal voor onze lezers de populairste spellen van het moment op een rijtje gezet!

Prodigy

Het browserspel Progidy is momenteel het populairste in zijn soort. De game telt ruim 50 miljoen spelers van over de hele wereld. Jij moet als speler in de huid kruipen van een tovenaar en de andere tovenaars verslaan. Het doel is simpel, je moet zoveel als mogelijk gevechten winnen. Je kan dan namelijk in aanmerking komen voor een keystone. Opmerkelijk genoeg zijn de gevechten wellicht niet wat jij verwacht. Je zal namelijk wiskundige vragen moeten beantwoorden om de winnaar te kunnen worden in Prodigy.

Slither.io

Je hebt vast wel eens Snake gespeeld, één van de oudste en populairste spellen aller tijden. De browser game Slither.io komt enigszins overeen met het slangenspelletje. In een unieke wereld moet jij zo snel als mogelijk gaan eten, want anders is het game-over. Slither.io speel je eveneens met slangetjes, net zoals de duizenden spelers die ook actief zijn in de game. Je mag andere slangen niet raken, mits deze kleiner zijn dan jij bent. Je moet gewoon proberen om zo snel als mogelijk een grote slang te worden en in de toplijst terecht te komen.

Crazy Time

De spelprovider Evolution Gaming bracht enkele jaren geleden een spelletje uit genaamd Crazy Time. De game is alleen beschikbaar in de legale online casino’s en biedt onwijs veel winstkansen. Het kleurrijke en spannende spel zal worden gespeeld met één groot prijzenwiel. Jij moet voorspellen waar het wiel stopt om een prijs te kunnen winnen. Je kan ook toegang winnen tot een bonusspel, zoals Pachinko of Crazy Time. De hoogste prijzen worden uitgekeerd in het laatstgenoemde bonusspel. Speel bewust!

Apple Worm

De hoofdrol in het spel Apple Worm gaat ook naar de gelijknamige worm. In een uitdagend speelveld moet je proberen om zoveel als mogelijk appels te eten. De vorm heeft honger, maar moet wel allerlei obstakels zien te ontwijken. Het lijkt gemakkelijk, maar het is best een moeilijke browser game. Er zijn 30 niveaus en het zal steeds ingewikkelder worden voor de speler.

admin

Gerelateerd

Leave a Reply