Technisch beroep? Kies voor een goede bedrijfswagen

 Technisch beroep? Kies voor een goede bedrijfswagen

Wanneer je een bedrijfswagen zoekt die passen bij jouw werkzaamheden, is het aanbod groot. Wellicht kun jij door de bomen het bos niet meer zien omdat je wordt overspoeld door de vele bedrijfswagens. Als je een technisch beroep hebt, wil je natuurlijk veel laadruimte voor jouw gereedschap en materialen. Hieronder zetten wij de bedrijfswagens op een rij die aan jouw wensen voldoen, die je kunt kopen of kunt leasen aan de hand van financial lease.

1 Volkswagen Caddy

Er vallen veel beroepen onder het segment ‘techniek’. Er is meestal wel een overeenkomst in deze beroepen: je hebt veel materialen nodig als je aan het werk gaat. Hiervoor is een Volkswagen Caddy geschikt. Het is een kleine bedrijfsbus, maar de laadruimte is groot genoeg voor jouw beroep. Ook heeft de Caddy genoeg technische snufjes die het rijplezier nog groter zullen maken. De motor heeft 102 pk’s en de auto heeft een trekgewicht van 1500 kilo.

2 Renault Trafic

Als je op zoek bent naar een praktische cabine met veel opbergruimte, is de Renault Trafic de juiste bedrijfswagen. Je kunt zo een tafeltje uitklappen om even snel achter de laptop te kruipen. Een factuur versturen, een offerte maken en wat overige administratieve zaken is binnen een handomdraai geregeld. Daarnaast heb je nog genoeg ruimte over in de cabine voor al jouw gereedschap en materiaal. De Renault Trafic lease je al vanaf 147 euro per maand.

3 Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is een waar succes. Het laadvermogen kun je uitbreiden tot maar liefst 910 kilo en de auto heeft een trekgewicht van 1500 kilo. Ook het aantal paardenkrachtig zijn goed om te benoemen: dat zijn er maar liefst 120. De laadruimte heeft een lengte van 225 centimeter, maar door het bolle tussenschot verlies je wel wat laadruimte. Hierdoor kun je als bestuurder echter wel comfortabel de weg op.

4 Renault Master

Heb je liever een grote bedrijfswagen voor al jouw technische klussen? Dan kun je kiezen voor de grootste bedrijfsbus van Renault, namelijk de Renault Master. Je hebt de keuze uit meer dan 300 versies, waardoor jij de Master helemaal naar jouw eigen wens kunt invullen. Je kunt er ook voor kiezen om de Master financial te leasen. Zo ben jij economisch gezien de eigenaar en na het leasecontract is de Master officieel van jou. De Renault Master lease je al eenvoudig via een leasemaatschappij.

5 Fiat Doblo

Als je op zoek bent naar een trouwe wagen, komt de Fiat Doblo als beste uit de test. Het laadvermogen van de wagen is 1300 kilo en de laadruimte heeft meestal een lengte van 182 of 217 centimeter. Ook is de Doblo geluidsarm en deze auto biedt jou voldoende comfort. Al met al is deze bedrijfswagen van alle gemakken voorzien. Vooral wanneer je op zoek bent naar voldoende opbergruimte, is de Doblo het overwegen waard.

admin

Gerelateerd

Leave a Reply