De drie beste smartphones boven 600 euro

 De drie beste smartphones boven 600 euro

Je bent aan het oriënteren voor een nieuwe smartphone en hiervoor heb je best een breed budget tot je beschikking. Je twijfelt alleen welke smartphone je voor dit bedrag het beste kan aanschaffen. Je wilt tenslotte wel de beste telefoon tegen een bedrag dat hoger ligt dan 600 euro. Wij hebben een aantal smartphones boven de 600 euro getest. De drie beste smartphone hebben we voor je op een rijtje gezet.

Apple iPhone 11

Apple voert al jaren de ranglijst aan met beste smartphones in het hogere segment. De iPhone 11 mag dus ook zeker weten in het lijstje opgenomen worden. De iPhone 11 is flink verbeterd op alle fronten vergeleken met z’n voorganger. Het is met recht de beste iPhone ooit gemaakt binnen z’n prijsklasse. Vooral de camera is een hoogtepunt te noemen. Het is bizar hoe hoog de kwaliteit van de foto’s is voor een smartphone. Sommige foto’s doen gewoon niet onder voor een spiegelreflexcamera. Overigens is het ook nog mogelijk om voor € 350 euro meer een iPhone 11 Pro aan te schaffen. Je krijgt dan een extra lens en een oled scherm met stalen behuizing. Het prijsverschil hiertussen is wel hoog en de Apple iPhone 11 is zelf al de moeite waard.

Google Pixel 4


Ga je toch liever voor een Android toestel in tegenstelling tot een Apple? De Google Pixel 4 is absoluut het beste dat je op dit moment op de markt tegenkomt. Het is absoluut de beste Andorid toestel van dit moment. De camera is zelfs nog iets beter dan bij een iPhone 11. Daar komt bij dat het scherm 4K heeft en dat je echt geen enkele foto meer kan verpesten. Een extra pluspunt is de uitstekende ondersteuning van Android op het toestel. Het toestel is tenslotte gemaakt door de ontwikkelaars van Android en dit merk je. De software is perfect op het toestel zelf afgestemd.

Samsung Galaxy S10+

Natuurlijk mag een Samsung niet ontbreken in onze toplijst. De indrukwekkende Samsung Galaxy S10+ is en blijft een toptoestel. Samsung doet het altijd net iets anders in tegenstelling tot de andere merken. Dit ervaar je pas zodra je een toestel van Samsung in handen krijgt. Eén van de grote pluspunten is het prachtige 6,4 inch amoled scherm dat doorloopt tot in de hoeken. De camera heeft ook nog eens een prima selfie functie. Als je vaak selfies kiest kan je bij Samsung zelfs beter uit zijn. De kwaliteit is bij de frontcamera hoger in tegenstelling tot andere merken. Achterop zitten ook nog eens drie camera’s die ervoor zorgen dat de Samsung Galaxy S10+ één van de beste camera’s op dit moment heeft.

Melissa

Gerelateerd

Leave a Reply