Hoe zeg je Disney plus op?

 Hoe zeg je Disney plus op?

Bij de release kon je gratis gebruik maken van Disney Plus. Helaas is het abonnement nu officieel ingegaan. Maar in de praktijk gebruik je Disney Plus amper. De meeste films en series zijn niet de moeite waard om een abonnement erop te hebben. Of je hebt de Mandalorian gezien en de rest interesseert je eigenlijk helemaal niet. Gelukkig kan je Disney Plus vrij eenvoudig opzeggen.

Je abonnement opzeggen via de website

De eenvoudigste manier is je abonnement opzeggen via de website van Disney plus. Je gaat hiervoor naar je account pagina op de officiële site. Je kan hier inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Als je ingelogd bent en je gaat naar je account gegevens zie je onderaan Payment details staan. Klik hierop en je ziet het bedrag dat elke maand wordt afgeschreven. Hiernaast zie je staan: Cancel subscription. In het volgende scherm klik je op de rode balk complete cancellation. Je krijgt nu een einddatum te zien. Tot die tijd kan je nog naar Disney Plus kijken. Daarna krijg je geen toegang meer tot de series en films totdat je eventueel weer een nieuw abonnement afsluit.

Abonnement Disney Plus opzeggen via de app

Het is ook mogelijk om via de Disney Plus app je abonnement op te zeggen. Dit is wel iets lastiger in tegenstelling van de website. Wij raden daarom aan om gewoon via de site zelf op te zeggen. Als je dit liever niet wil dan kan je alsnog via de app opzeggen. Open hiervoor je app en klik op het icoon van je account bovenin. Vervolgens klik je op Payment details. Je wordt nu doorverwezen naar de website van Disney Plus. Hier log je in en zeg je account op zoals je ook direct via de website gedaan zou hebben. Het is dus sneller om je account direct via de website van Disney Plus zelf op te zeggen. Je hoeft zo niet achteraf alsnog in te loggen om je account op te zeggen.

Opzeggen binnen het proeftermijn

Als je nieuw bent bij Disney+ dan krijg je twee weken de tijd om het platform te testen. Bevalt het niet? Dan is het slim om binnen de twee weken je account op te zeggen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Melissa

Gerelateerd

Leave a Reply